BILJKE.PLANTS

Trajne dekoracije za interijer 

23.9. RADIMO DO 16 sati!

23.-25.9.2022. 

 In Dizajn s Mirjanom Mikulec 

Arena Zagreb, 10-20 sati

BILJKE.PLANTS

Ana Hrgovčić

vlasnica

BILJKE.PLANTS je specijalizirani studio za dizajn biljnih terarija iz Zagreba. 

Brend BILJKE.PLANTS je osnovan 2020. u želji da u interijere unesemo zelenilo koje dokazano smanjuje razinu stresa i poboljšava raspoloženje. Specijalizirani smo za dizajn i izradu biljnih terarija, višegodišnjih i samoodrživih biljaka u staklenim kupolama koje nije potrebno zalijevati. Osim dizajna organiziramo edukativne radionice za team buildige, festivale i evente, izrađujemo personalizirane korporativne poklone te nudimo uslugu uređenja interijera i eksterijera biljkama.

Iza brenda stoji zaljubljenica u biljke Ana Hrgovčić koja je dugo godina vjerovala kako nema "zeleni palac" no onda je otkrila da postoji biljka za svačiji lifestyle, samo ju je potrebno otkriti. Javite nam se da ako želite da vam otkrijemo koja je biljka stvorena za život u vašem prostoru!

Lokacija

 Ilica 74, ZAGREB - trgovina 

Našu poslovnicu možete pronaći u blizini Britanskog trga, na križanju Medulićeve ulice i Ilice.

RADIONICA VINKOVCI: Ulica Ivana Kozarca, pick up lokacija u blizini Male Crkve. 

Adresa

Ilica 74, Zagreb

Pon-pet

10-20

Subota

10-15

BILJKE.PLANTS misija

BILJKE.PLANTS je zajednica zaljubljenika u biljke koja dijeli savjete i iskustva vezane uz njegu biljaka. Čak i ako ste ubili kaktus ne znači da nemate "zeleni palac". Mi smo tu da vas ohrabrimo da se upustite u ludu zelenu avanturu i postanete ponosni vlasnik zelenog ljubimca!

Naša misija je ozeleniti svaki kutak vašeg interijera, bio on poslovni ili privatni te vam pokazati da njega biljaka nije "strašna", nego zabavna! 

Biljke udišu život u naš prostor, a istovremeno čiste zrak i smanjuju razinu stresa. Osim zdravstvenih benefita biljke su estetski veoma efektni dodaci koji podižu svaki prostor i čine ga ugodnijim za boravak. 

Ukoliko želite da i Vaš prostor postane mrvicu zeleniji javite nam se!

Divni paketi! Moja dva XS terarija bili su savršen poklon za sestru i mene! 

Maja Leaković

Sve je predivno! Hvala ti puno! Ne znam  je li mi draža kokedama, terarij ili božićna kuglica! 

Anita Pocrnić
Kupac ponavljač :)

Draga Ana, ovaj terarij je BRUTALAN! Točno ono o čemu smo pričali, moja vizija i želja je zahvaljujuci tebi ostvarena. Genijalan je i odlično će plijeniti pogled na posebnom mjestu.. mislim da je vrijeme za kokedamu s Monsterom 

Augustin Papak
Terarij je sve!