BILJKE. PLANTS

Ozelenjavanje domova, poslovnih prostora i terasa. Izrada terarija, kokedama i živih dekoracija za interijer. BILJKE.PLANTS tim organizira radionice, teambuildinge i zelene evente kreirane shodno vašim potrebama. Izrađujemo korporativne poklone i poklone za najmilije.

Sve što vam je potrebno za zeleni interijer! 

GODIŠNJI I OBUSTAVA DOSTAVE: 10.-18. svibanj

BILJKE.PLANTS

Ana Hrgovčić

vlasnica

BILJKE.PLANTS hrvatski je brend koji ozelenjava poslovne prostore, domove, vrtove, izloge i ulice. Pri dekoraciji interijera koristimo žive ukrase poput biljaka, samoodrživih eko sustava i živih kalića za biljke. 

Specijalizirani smo za izradu terarija - samoodrživih eko sustava u staklenkama, i kokedama - zelenih bombi koje služe kao živi kalić za biljke. 

Držimo edukacije, tečajeve i teambuildinge za sve vrste evenata i festivala.

Prvi smo na hrvatsko tržište izbacili "URADI SAM" TERARIJ SET, diy proizvod s kojim Vi samostalno možete napraviti biljni terarij.

Ukoliko želite da i vaš prostor postane zelena oaza, javite mi se! 

https://www.instagram.com/biljke.plants/

Divni paketi! Moja dva XS terarija bili su savršen poklon za sestru i mene! 

Maja Leaković
zadovoljni kupac

Sve je predivno! Hvala ti puno! Ne znam  je li mi draža kokedama, terarij ili božićna kuglica?! 

Anita Pocrnić
Zagreb

DIY set je odličan! Jako mi je bilo zabavno i opuštajuće slagati, baš je zarazno :))) To mi je prvi terarij ikad i baš mi je top!

Franka
DIY set

Naša misija.

Biljke udišu duh u naš prostor, a istovremeno čiste zrak i smanjuju razinu stresa. One su recept za sreću i startna pozicija ka zelenom načinu života. Najefektniji ukrasi za interijer su upravo biljni terariji - specifični oblik samoodrživog sobnog bilja koje nikada ne vene, kao i kokedame - oblik bonsaia koja služi kao živi kalići za biljku.

Osim što su često centralni komadi svakog doma, svojom samoodrživošću i ljepotom bude zanimanje u svima. Terariji i kokedame oživljavaju i poslovne prostore te smanjuju razinu stresa koja je učestala na poslu.

Naša misija je ozeleniti svaki kutak Vašeg prostora te unijeti mir i životnu sreću u domove i poslovne prostore. Želimo vas potaknuti na ekološki prihvatljiv način življenja i poslovanja.

Ukoliko želite da i Vaš prostor postane inovativna zelena oaza, javite nam se!