BILJKE.PLANTS

ZAGREB I VINKOVCI

19.8. 12-20 sati

22.-24.8. 10-15 sati

Lokacija

ZAGREB I VINKOVCI

Naše ručno rađene biljne terarije možete kupiti u prodajnom prostoru na Ilici 74. Plant shop nudi razne usluge od oživljavanja biljaka, presađivanja i zalijevana biljaka po kućama dok ste vi na moru do izrade terarija u vašim staklenkama po želji. 

Osim terarija i kokedama na Ilici 74 možete kupiti i razne sobne biljke, kao i dekorativne dodatke za dom i opremu za vrtlarenje.

ZAGREB: Ilica 74, 

VINKOVCI: Ulica Ivana Kozarca, pick up lokacija u blizini Male Crkve. Terarije naručite preko web shopa ili zatražite KATALOG dostupnih terarija na mail.

Adresa

Ilica 74, Zagreb

Pon-pet

10-20

Subota

10-15

BILJKE.PLANTS misija.

BILJKE.PLANTS misija je ozeleniti svaki kutak Vašeg interijera, bio on poslovni ili privatni. Želimo Vas potaknuti na ekološki prihvatljiv način življenja i poslovanja.

Biljke udišu život u naš prostor, a istovremeno čiste zrak i smanjuju razinu stresa. Najefektniji ukrasi za interijer su upravo biljni terariji - specifični oblik samoodrživog sobnog bilja koje nikada ne vene, kao i kokedame - oblik bonsaia koja služi kao živi kalići za biljku.

Osim što su često centralni komadi svakog interijra, svojom samoodrživošću i ljepotom bude zanimanje u svima. Samoodrživi terariji za biljke i kokedame oživljavaju i poslovne prostore te smanjuju razinu stresa koja je učestala na poslu.

Ukoliko želite da i Vaš prostor postane inovativna zelena oaza, javite nam se!

Divni paketi! Moja dva XS terarija bili su savršen poklon za sestru i mene! 

Maja Leaković

Sve je predivno! Hvala ti puno! Ne znam  je li mi draža kokedama, terarij ili božićna kuglica! 

Anita Pocrnić
Kupac ponavljač :)

Draga Ana, ovaj terarij je BRUTALAN! Točno ono o čemu smo pričali, moja vizija i želja je zahvaljujuci tebi ostvarena. Genijalan je i odlično će plijeniti pogled na posebnom mjestu.. mislim da je vrijeme za kokedamu s Monsterom 

Augustin Papak
Terarij je sve!

BILJKE.PLANTS

Ana Hrgovčić

vlasnica

BILJKE.PLANTS hrvatski je brend koji ozelenjava poslovne prostore i domove. Pri dekoraciji interijera koristimo žive elemente poput biljaka, samoodrživih biljnih terarija i kokedama.

Specijalizirani smo za izradu samoodrživih biljnih terarija -  eko sustava u staklenkama i kokedama - zelenih bombi koje služe kao živi kalić za biljke. BILJKE.PLANTS drže radionice, tečajeve i teambuildinge za sve vrste evenata i festivala. Izrađujemo korporativne poklone i poklone za goste na vjenčanjima. 

BILJKE.PLANTS su prvi na hrvatskom tržištu predstavili "URADI SAM" set, DIY proizvod s kojim Vi samostalno možete napraviti biljni terarij. Prvi smo dizajnirali i keramičke držače za ukorjenjivanje (ožiljavanje) pelcera, organizaciju buketa i klijanje. 

Ukoliko želite da i vaš prostor postane zelena oaza, kontaktirajte nas!

Since 2020.