BILJKE. PLANTS

Sve što vam je potrebno za najzeleniji interijer!

Svi proizvodi su ODMAH DOSTUPNI!

BILJKE.PLANTS

Ana Hrgovčić

vlasnica

BILJKE.PLANTS hrvatski je brend koji ozelenjava poslovne prostore, domove, vrtove i ulice. Pri dekoraciji interijera koristim žive ukrase poput biljaka, samoodrživih eko sustava i živih kalića za biljke. 

Specijalizirana sam za izradu terarija - samoodrživih eko sustava u staklenkama, i kokedama - zelenih bombi koje služe kao živi kalić za biljke. Držim edukacije, tečajeve i teambuildinge za sve vrste evenata i festivala. Izrađujem korporativne poklone i poklone za goste na vjenčanjima. 

Prva smo na hrvatskom tržištu predstavila "URADI SAM" set, DIY proizvod s kojim Vi samostalno možete napraviti biljni terarij. Prva smo dizajnirali i keramičke držače za ukorjenjivanje (ožiljavanje) pelcera, organizaciju buketa i klijanje. 

Ukoliko želite da i vaš prostor postane zelena oaza, kontaktirajte me!

Divni paketi! Moja dva XS terarija bili su savršen poklon za sestru i mene! 

Maja Leaković

Sve je predivno! Hvala ti puno! Ne znam  je li mi draža kokedama, terarij ili božićna kuglica! 

Anita Pocrnić
Kupac ponavljač :)

Draga Ana, ovaj terarij je BRUTALAN! Točno ono o čemu smo pričali, moja vizija i želja je zahvaljujuci tebi ostvarena. Genijalan je i odlično će plijeniti pogled na posebnom mjestu.. mislim da je vrijeme za kokedamu s Monsterom 

Augustin Papak
Terarij je sve!

Naša misija.

Biljke udišu duh u naš prostor, a istovremeno čiste zrak i smanjuju razinu stresa. One su recept za sreću i startna pozicija ka zelenom načinu života. Najefektniji ukrasi za interijer su upravo biljni terariji - specifični oblik samoodrživog sobnog bilja koje nikada ne vene, kao i kokedame - oblik bonsaia koja služi kao živi kalići za biljku.

Osim što su često centralni komadi svakog doma, svojom samoodrživošću i ljepotom bude zanimanje u svima. Terariji i kokedame oživljavaju i poslovne prostore te smanjuju razinu stresa koja je učestala na poslu.

BILJKE.PLANTS misija je ozeleniti svaki kutak Vašeg prostora te unijeti mir i životnu sreću u domove i poslovne prostore. Želim vas potaknuti na ekološki prihvatljiv način življenja i poslovanja.

Ukoliko želite da i Vaš prostor postane inovativna zelena oaza, javite mi se!