BILJKE.PLANTS

Dostavljamo u cijelu RH!

+385976981004 

Terariji su dostupni odmah ili kroz tjedan dana. 

BILJKE.PLANTS misija.

BILJKE.PLANTS misija je ozeleniti svaki kutak Vašeg interijera, bio on poslovni ili privatni. Želimo Vas potaknuti na ekološki prihvatljiv način življenja i poslovanja.

Biljke udišu život u naš prostor, a istovremeno čiste zrak i smanjuju razinu stresa. Najefektniji ukrasi za interijer su upravo biljni terariji - specifični oblik samoodrživog sobnog bilja koje nikada ne vene, kao i kokedame - oblik bonsaia koja služi kao živi kalići za biljku.

Osim što su često centralni komadi svakog interijra, svojom samoodrživošću i ljepotom bude zanimanje u svima. Samoodrživi terariji za biljke i kokedame oživljavaju i poslovne prostore te smanjuju razinu stresa koja je učestala na poslu.

Ukoliko želite da i Vaš prostor postane inovativna zelena oaza, javite mi se!

Divni paketi! Moja dva XS terarija bili su savršen poklon za sestru i mene! 

Maja Leaković

Sve je predivno! Hvala ti puno! Ne znam  je li mi draža kokedama, terarij ili božićna kuglica! 

Anita Pocrnić
Kupac ponavljač :)

Draga Ana, ovaj terarij je BRUTALAN! Točno ono o čemu smo pričali, moja vizija i želja je zahvaljujuci tebi ostvarena. Genijalan je i odlično će plijeniti pogled na posebnom mjestu.. mislim da je vrijeme za kokedamu s Monsterom 

Augustin Papak
Terarij je sve!

BILJKE.PLANTS

Ana Hrgovčić

vlasnica

BILJKE.PLANTS hrvatski je brend koji ozelenjava poslovne prostore i domove. Pri dekoraciji interijera koristimo žive elemente poput biljaka, samoodrživih biljnih terarija i kokedama.

Specijalizirani smo za izradu samoodrživih biljnih terarija -  eko sustava u staklenkama i kokedama - zelenih bombi koje služe kao živi kalić za biljke. BILJKE.PLANTS drže edukacije, tečajeve i teambuildinge za sve vrste evenata i festivala. Izrađujemo korporativne poklone i poklone za goste na vjenčanjima. 

BILJKE.PLANTS su prvi na hrvatskom tržištu predstavili "URADI SAM" set, DIY proizvod s kojim Vi samostalno možete napraviti biljni terarij. Prvi smo dizajnirali i keramičke držače za ukorjenjivanje (ožiljavanje) pelcera, organizaciju buketa i klijanje. 

Ukoliko želite da i vaš prostor postane zelena oaza, kontaktirajte nas!